Modelautohandel
BMW 2002 Tii
BMW 2002 Tii

Kyosho BMW 2002 tii silver

Doos aanwezig (OVP) Ja
Conditie Zo goed als nieuw
Omschrijving Zo goed als nieuw. Zeldzame dealer editie.
Beschikbaarheid
Per stuk € 249,00
Aantal
Betalingsmethode

Specificaties modelauto

Auto BMW 2002 Tii
Fabrikant Kyosho
Kleur Zilver
Doos aanwezig (OVP) Ja
Schaal 1/18
Dealer editie Ja
Conditie Zo goed als nieuw
Omschrijving Zo goed als nieuw. Zeldzame dealer editie.

Omschrijving Kyosho BMW 2002 tii silver

Modelauto van de BMW 2002 Tii in de schaal 1/18 in de kleur Zilver. Zo goed als nieuw. Zeldzame dealer editie. Deze modelauto van de BMW 2002 Tii is een dealer editie. Dit wil zeggen dat dit specifieke schaalmodel van de BMW 2002 Tii destijds alleen bij de BMW autodealer te koop was. Dit maakt deze miniatuurauto extra zeldzaam. De originele doos (OVP) van het schaalmodel is aanwezig. De uitvoering van deze modelauto laat zich omschrijven als Kyosho BMW 2002 tii silver. De fabrikant van deze miniatuurauto van de BMW 2002 Tii is Kyosho.

Kyosho modelauto's

Modelauto's van Kyosho zijn buitengewoon gedetailleerd. De kwaliteit van de schaalmodellen is uitstekend en ook de verhoudingen van het miniatuurauto zijn waarheidsgetrouw. Veel officiële BMW dealer edities zijn door Kyosho gemaakt. Van de modelauto's van Kyosho kunnen de deuren, kofferbak en motorkap open.

Twijfelt u nog?

Heeft u interesse in dit schaalmodel, maar twijfelt u nog? Op afspraak kunt u bij ons langskomen en de modelauto, voordat u hem bestelt, offline bekijken.

Vergelijkbare modelauto's

(0)
UITVERKOCHT
(0)
UITVERKOCHT
(0)
UITVERKOCHT