Modelautohandel
BMW M3 CSL e46
BMW M3 CSL e46

Autoart BMW M3 CSL e46 silver

Doos aanwezig (OVP) Ja
Conditie Zo goed als nieuw
Omschrijving De modelauto verkeert in nieuwstaat en is met originele doos (OVP).
Beschikbaarheid
Per stuk € 275,00
Aantal
Betalingsmethode

Specificaties modelauto

Auto BMW M3 CSL e46
Fabrikant Autoart
Kleur Grijs
Doos aanwezig (OVP) Ja
Schaal 1/18
Dealer editie Ja
Conditie Zo goed als nieuw
Omschrijving De modelauto verkeert in nieuwstaat en is met originele doos (OVP).

Omschrijving Autoart BMW M3 CSL e46 silver

Modelauto van de BMW M3 CSL e46 in de schaal 1/18 in de kleur Grijs. De modelauto verkeert in nieuwstaat en is met originele doos (OVP). Deze modelauto van de BMW M3 CSL e46 is een dealer editie. Dit wil zeggen dat dit specifieke schaalmodel van de BMW M3 CSL e46 destijds alleen bij de BMW autodealer te koop was. Dit maakt deze miniatuurauto extra zeldzaam. De originele doos (OVP) van het schaalmodel is aanwezig. De uitvoering van deze modelauto laat zich omschrijven als Autoart BMW M3 CSL e46 silver. De fabrikant van deze miniatuurauto van de BMW M3 CSL e46 is Autoart.

AutoArt modelauto's

AutoArt produceert gedetailleerde schaalmodellen van auto's. AutoArt onderscheidt zich door de mate van gedetailleerdheid en de perfecte verhoudingen van het miniatuurauto. Van de modelauto's van AutoArt kunnen de deuren, kofferbak en motorkap open.

Twijfelt u nog?

Heeft u interesse in dit schaalmodel, maar twijfelt u nog? Op afspraak kunt u bij ons langskomen en de modelauto, voordat u hem bestelt, offline bekijken.

Reviews Autoart BMW M3 CSL e46 silver

Reviews van de Autoart BMW M3 CSL e46 modelauto

Robin uit Veghel

Ik was lang opzoek naar een modelauto van BMW M3 e46 CSL. Ik heb lang zitten twijfelen van welk merk ik deze moest kopen. Uiteindelijk ben ik voor de versie van Autoart gegaan. Dit model is verreweg het beste kopie van de auto. Alles kan open, de lijnen en schaal kloppen helemaal en de kwaliteit is subliem. De meerprijs ten opzichte van de versie van Kyosho en Otto Mobile is het echt waard,

Vergelijkbare modelauto's

(1)
€299,00
(0)
€249,00
(0)
€249,00
(0)
UITVERKOCHT
(0)
UITVERKOCHT
(0)
UITVERKOCHT
(0)
UITVERKOCHT